Maak kennis met Duenco

Duenco staat voor DUurzame ENergie COmpany

Duenco is leverancier van duurzame verwarmingsoplossingen voor zowel verkoop als verhuur. Vanuit ons bedrijfspand aan de Neptunus te Heerenveen ondersteunen wij particulieren, bedrijven en organisaties bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Duenco Infrarood is een bedrijfsactiviteit van Duenco BV.


Meer informatie over alle activiteiten van Duenco BV vindt u hier

Duenco staat in de krant

Onlangs is een klant van Duenco geïnterviewd en gevraagd naar zijn ervaringen met infrarood verwarming. Dit artikel verscheen in het magazine MEER wat als bijlage bij de regionale kranten De Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden is gevoegd.

 

Door op de afbeelding te klikken kunt u het artikel downloaden en vervolgens lezen.

Een selectie van reacties die wij hebben mogen ontvangen van tevreden klanten.

Dhr. J. de Groot

Drenthe

Bedankt voor de duidelijke uitleg en mooi presentatie. Het was fijn om alle mogelijkheden bij jullie in de showroom te bekijken en -nog belangrijker- te ervaren. Ik ben zeer tevreden over het product.

Fam. van Dijk

Een berichtje van ons over het verwarmingskleed. Heb er nog isolatie aluminiumfolie onder gedaan en nu verwarmd het nog sneller. Deze keus is goed.

 

Fam. J. van Dellen

Friesland

Hij voldoet aan al onze verwachtingen, super hadden we eerder moeten doen. Wij zijn er heel tevreden over en gaan niet meer met koude voeten in bed. Wij bedanken u voor uw inzet.

Dhr. A. Vervenne

Snelle service, vlot bezorgd. Ik heb het paneel opgehangen boven mijn werkplek. Na aanzetten is het onder het paneel al behaaglijk. Ben er blij mee.